Wintervakantie

La Norma heeft 65 km ski gebied en ligt op 1350 m en er kan tot 2750 m hoogte worden geskied. Het gebied heeft 80 sneeuwkanonnen, geprepareerde pistes, 45 km 'off de piste', 18 liften, waaronder de nieuwe télécabine en diverse stoeltjes- en sleepliften.

Sneeuwzeker en afwisselend
Vanwege de ligging op het noordwesten is het gebied sneeuwzeker en zodoende kan geskied worden van half december tot half april. De pistes zijn zeer gevarieerd, van groen (zeer gemakkelijk) tot zwart (moeilijk). Voor iedereen is er wat, of je nu beginnend of gevorderd skiër/snowboarder bent. Ook liggen en tweetal gezellige restaurants bij de pistes.

Voor wie wat anders wil, zijn er goede ski-mogelijkheden in de buurtdorpen: Aussois, Val Fréjus, Termignon en Val Cenis. Het grootste skigebied van Frankrijk 'Les trois vallées' is in 15 autominuten bereikbaar. Tevens beschikt La Norma over een snowpark voor snowboarders.

Langlaufen
Er zijn ook mogelijkheden tot langlaufen. In La Norma is een loipe van 8 km. Daarnaast kronkelt het voor wandelaars en langlaufers toegankelijke pad 'Petit Bonheur' zich 34 km. lang door de schitterende natuur van Haute Maurienne. In verschillende plaatsjes in de omgeving zoals Bramans, Aussois, Bessans en Bonneval zijn nog veel meer mogelijkheden om te langlaufen.

Skipas & lessen
U kunt de skipas online bestellen. Met uw skipas kunt u tegen een kleine bijbetaling ook in nabij gelegen ski-gebieden  terecht. .

In La Norma is een ski-school, waar u halve dagen les kunt nemen, zowel in kleine groepjes of individueel. Ook voor (kleine) kinderen is er op leeftijd aangepaste ski-les. Voor de hele kleintjes, vanaf 3 maanden, is er een crèche aanwezig. U kunt de lessen online regelen.

Zowel de skipas als de lessen kunt u van tevoren regelen op www.lanorma.com